Frokostyoghurt på glass Lag på lag med nøtter, tørkede bær, lønnesirup, kokosflak og yoghurt. Toppet med banan. Ingredienser 3 dl yoghurt naturell 2 ts Helios Vaniljesukker1 håndfull Helios Mandler, grovhakket1 håndfull Helios Tørkede Tranebær1 håndfull Helios Kokosflak1 dl Helios Havregryn4 ss Helios Lønnesirup1 stk banan, i skiver Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Bland sammen yoghurt og vaniljesukker i en bolle. Bland sammen mandler, tørkede tranebær, kokosflak og havregryn i en bolleFinn frem 2 serveringsglass og legg først ett par spiseskjeer av nøtteblandingen, litt lønnesirup så yoghurtblandingen. Fortsett lagvis og avslutt med litt nøtteblanding før du topper det med noen skiver banan. Frokostyoghurt