Sjokoladeegg med karamellfyll Ingredienser 1/4 cup kakaosmør eller kokosolje4 ss rå kakao2 ss Helios lønnesirup1 ss Helios mandelsmør1/2 kopp Helios dadler5 ss Helios kokosmelk3 ss Helios mandelsmør1 klype salt1 ts Helios vaniljepulver Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Smelt kakaosmøret/kokosoljen på lav varmeHell det over i en bolle og bland inn rå kakao, lønnesirup, mandelsmør og salt. Bland alt godt sammenHell over ca. 1 ss av sjokoladeblandingen i sjokoladeegg-formene slik at det kun dekker et tynt lagSett i fryserenGå tilbake til fryseren annethvert minutt og bruk en skje for å dra opp sjokoladen i kantene for å sørge for at den dekker hele kanten langs eggformene (dette må gjøres 3-4 ganger)Spar på restene av sjokoladeblandingen for å “lime” sammen eggene senereHa dadlene i en bolle med varmt vann i ca. 10 minutterFjern vannet. Legg dadlene i en blender sammen med kokosmelken, mandelsmøret, salt og vanilje og mix til blandingen er glattTa ut sjokoladeeggene fra fryseren og legg inn ca. 1-2 ts av karamellfyllet over i hvert halve eggPlukk opp et sjokoladehalvegg med karamellfyll og legg et lag med restene av sjokoladeblandingen langs sjokoladekanten, ta et annet sjokoladehalvegg og sett det oppå for å “lime” det sammenGjenta med resten av eggene og sett dem i fryseren i ca. 1 time. Eggene lagres i kjøleskapet