Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt over kr 199,-
  • Rask leverering

Sjokoladeegg med karamellfyll

Ingredienser

  • 1/4 cup kakaosmør eller kokosolje
  • 4 ss rå kakao
  • 2 ss Helios lønnesirup
  • 1 ss Helios mandelsmør
  • 1/2 kopp Helios dadler
  • 5 ss Helios kokosmelk
  • 3 ss Helios mandelsmør
  • 1 klype salt
  • 1 ts Helios vaniljepulver
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Smelt kakaosmøret/kokosoljen på lav varme
  2. Hell det over i en bolle og bland inn rå kakao, lønnesirup, mandelsmør og salt. Bland alt godt sammen
  3. Hell over ca. 1 ss av sjokoladeblandingen i sjokoladeegg-formene slik at det kun dekker et tynt lag
  4. Sett i fryseren
  5. Gå tilbake til fryseren annethvert minutt og bruk en skje for å dra opp sjokoladen i kantene for å sørge for at den dekker hele kanten langs eggformene (dette må gjøres 3-4 ganger)
  6. Spar på restene av sjokoladeblandingen for å “lime” sammen eggene senere
  7. Ha dadlene i en bolle med varmt vann i ca. 10 minutter
  8. Fjern vannet. Legg dadlene i en blender sammen med kokosmelken, mandelsmøret, salt og vanilje og mix til blandingen er glatt
  9. Ta ut sjokoladeeggene fra fryseren og legg inn ca. 1-2 ts av karamellfyllet over i hvert halve egg
  10. Plukk opp et sjokoladehalvegg med karamellfyll og legg et lag med restene av sjokoladeblandingen langs sjokoladekanten, ta et annet sjokoladehalvegg og sett det oppå for å “lime” det sammen
  11. Gjenta med resten av eggene og sett dem i fryseren i ca. 1 time. Eggene lagres i kjøleskapet
Varen er lagt i handlekurven