Amerikanske chiapannekaker Det er evnen til å binde væske som er det lille chiafrøets storhet, bokstavelig talt. Et chiafrø kan svelle sju til tolv ganger sin egen vekt. Dessuten er frøet proppfullt av energirik næring. 20 minutter 4 porsjoner Ingredienser 2,5 ss chiafrø1,5 dl valgfri melketypeen klype vaniljepulveren klype kanel2 egg*½ dl mandelmel1 ts bakepulver1 ts fiberhusk/fiberfinkokosoljeTilbehør: agavesirup, kokosflak, syltetøy, tørket frukt og bær Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Bland chiafrø, melk, vaniljepulver og kanel. La stå i kjøleskapet over natten.Bland i egg, mandelmel, bakepulver og fiberhusk/fiberfin. Visp alt til en jevn røre og rør eventuelt inn friske bær i blandingen.Stek små pannekaker i kokosolje i en stekpanne på middels varme til begge sidene har fått farge.Server pannekakene med kokosflak, agavesirup, syltetøy eller friske bærGod fornøyelse!