Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt over kr 199,-
  • Rask leverering
  • SVOSJ - fri frakt

Saftig gulrotkake

porsjoner

Ingredienser

  • 4 økologiske egg
  • 3 dl Cocosa Sukker
  • 3 dl Helios Speltmel
  • 2 ts Natron
  • 2 ts Helios Ceylon kanel
  • 1 ts salt
  • 1 ts Helios vaniljesukker
  • 1 1/2 dl Cocosa Extra Virgin Coconut Oil
  • 5-6 revne gulrøtter
  • Hakkede nøtter, sjokolade eller rosiner
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Pisk eggene og Cocosa sukker sammen.
  2. Sikt og bland i speltmel, natron, kanel, salt og vaniljesukker.
  3. Rør inn 1 1/2 dl Cocosa Extra Virgin (smeltet over vannbad)
  4. Tilsett revne gulrøtter og hakkede nøtter/sjokolade/rosiner
  5. Stek kaken i rund form (26 cm) på 190 grader i ca 30-40 minutter
Varen er lagt i handlekurven