En nydelig rå «oste»-kake med smak av bringebær, jordbær, kokos og vanilje. Perfekt for Mai-måneds festligheter, eller som en sommerlig dessert. Så full av gode næringsstoffer at den også kan nytes til frokost eller lunsj.
Kaken holder seg i kjøleskap i minimum 3-4 dager, eller i fryseren i godt over en måned.
Kilde: Iselinyoga
Ingredienser
Bunn:
1 dl Helios cashewnøtter
3 dl
Helios kokosflak
15 steinfrie dadler
en klype havsalt
Vanilje "cheescake" krem:
1.5 dl Helios cashewnøtter (bløtlagt i 3-4 timer)
1 dl Helios kokosmelk
0.75 dl Cocosa Extra Virgin
0.75 dl Helios agave sirup
2 ss sitron juice
1/2 ts vanilje pulver
en klype havsalt
Jordbær krem:
1.5 dl Helios cashewnøtter (bløtlagt i 3-4 timer)
1 dl avtinte, moste jordbær
1 dl Cocosa Extra Virgin
1 dl Helios agave sirup
2 ss sitron juice
Bringebær krem:
1.5 dl Helios cashewnøtter (bløtlagt i 3-4 timer)
1/2 dl Helios kokosmelk
1/2 dl avtinte bringebær
1 dl Cocosa Extra Virgin
1 dl Helios agave sirup
1/2 ts vanilje pulver