Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Rå Bringebær og Jordbær kake med kokos og vanilje

En nydelig rå «oste»-kake med smak av bringebær, jordbær, kokos og vanilje. Perfekt for Mai-måneds festligheter, eller som en sommerlig dessert. Så full av gode næringsstoffer at den også kan nytes til frokost eller lunsj.

Kaken holder seg i kjøleskap i minimum 3-4 dager, eller i fryseren i godt over en måned.

Kilde: Iselinyoga

Ingredienser

Bunn:

1 dl Helios cashewnøtter

3 dl

Helios kokosflak

15 steinfrie medjool dadler

en klype havsalt

 

Vanilje "cheescake" krem:

1.5 dl Helios cashewnøtter (bløtlagt i 3-4 timer)

1 dl Helios kokosmelk

0.75 dl Cocosa Extra Virgin

0.75 dl Helios agave sirup

2 ss sitron juice

1/2 ts vanilje pulver

en klype havsalt

 

Jordbær krem:

1.5 dl Helios cashewnøtter (bløtlagt i 3-4 timer)

1 dl avtinte, moste jordbær

1 dl Cocosa Extra Virgin

1 dl Helios agave sirup

2 ss sitron juice

 

Bringebær krem:

1.5 dl Helios cashewnøtter (bløtlagt i 3-4 timer)

1/2 dl Helios kokosmelk

1/2 dl avtinte bringebær

1 dl Cocosa Extra Virgin

1 dl Helios agave sirup

1/2 ts vanilje pulver

Ingredienser

Se over

    Skriv ut innkjøpsliste

    Slik gjør du

    1. Plasser alle ingredisene for bunnen i en food processor. Kjør til alt henger godt sammen. Press massen ut i en kledd kakeform og sett til side.
    2. For å lage vanilje kremen, ha alle ingrediensene i en blender og blend til en jevn masse. Spre utover bunnen.
    3. La kaken sette seg͛ i fryseren i 1-2 timer.
    4. Gjenta steg 2 og 3 for jordbær og bringebær lagene.
    5. Kaken kan serveres halvfrossen eller helt avtint. Pynt med blomster, bær og/eller fersk frukt.

    Produkter som kan brukes i oppskriften

    Varen er lagt i handlekurven