Fiberrikt formbrød Bak dette mettende fiberbrødet og frys det i skiver. Perfekt til frokost eller suppe! 90 minutter 10-13 porsjoner Ingredienser 1 1⁄2 dl solsikkefrø1 dl linfrø1⁄2 dl hakkede hasselnøtter1 dl quinoaflak2 ss chiafrø3 ss psyllium1 ts fint havsalt1 ss Agavesirup3 ss kaldpressed kokosolje3 1⁄2 dl vann Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Bland de tørre ingrediensene.Rør sammen Agavesirup, kokosolje og vann, og bland med de tørre ingrediensene.Tilsett litt ekstra vann hvis deigen er for hard.Kna deigen sammen.Ha deigen i en 1 liters brødform. La svelle på et lunt sted et par timer eller over natten.Stek i 20 minutter på 175 grader midt i ovnen. Ha brødet over på et brett og stek videre i ca 30–40 minutter.