Manuka Honning kuber

Gjør det enkelt å få i deg gode næringsstoffer på kort tid i vinter


Forkjølelsessesongen er i gang for fullt og vi sikrer oss en krukke med Manuka Honning og fyller opp fryseren med Manuka honning kuber. 


Manuka har lenge blitt kalt helsehonningen på folkemunne, men først nå har man lykkes å dokumentere at de unike antibakterielle egenskapene skyldes et høyt naturlig innhold av Metylglykosal (MGO).

Du trenger:

1 ss økologisk gurkemeiepulver

1 ss økologisk Ceylon kanel

1 klype svart pepper

1 dæsj eplesidereddik

2 hele sitroner

1 fersk ingefær

2 dl vann

Fersk rosmarin

1 ts Manuka Honning per kopp



Slik gjør du:

Fjern skallet på sitronen og det ytterste laget av ingefæren. Ha alle ingrediensene, bortsett fra rosmarin og Manuka Honning, i en blender og miks til du har en jevn blanding.


Fordel i isbitformer og strø over rosmarin.


Sett i fryseren i minimum to timer.


Tilsett ønsket antall isbiter i en kopp og hell over varmt vann. Rør rundt og tilsett så 1 ts Manuka Honning. Om ønskelig kan du toppe med steamet melk.