Spirulinapizza En glutenfri pizzabunn med spirulina, toppet med tomater , paprika , sopp, mozzarellaost , ruccola og gresskarfrø. Avslutt med å krydre pizzaen med litt tørket oregano og basilikum , svart pepper og litt fingersalt. 40 minutter 2 porsjoner Ingredienser 1-2 ss spirulinapulver1 dl mandelmel1,5 ss fiberhusk1 ts salt2 dl lunket vann3 dl bokhvetemel1 ss olivenolje Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Visp spirulinapulveret med vannet i en bolle. Tilsett mandelmel og bokhvetemel gradvis mens du rører.Bland i fiberhusk , olivenolje og salt. La deigen hvile i ti minutter i kjøleskap. Forvarm ovnen til 200 grader.Del og form deigen i to like baller, og legg dem på bakepapir på et stekebrett. Dryss litt bokhvetemel og rull ut pizzabunnen. Spre tomatsaus på pizzabunnen, og legg på valgfrie grønnsaker og andre godsaker. Vi brukte tomater, paprika, sopp, mozzarellaost, ruccola og gresskarfrø. Stekes i midten av ovnen i ca. 15 minutter.