Søtpotetsuppe med paprika Ingredienser ca 750g søtpotet1 rød paprika1 løk3 fedd hvitløk1 ts curry paste2 cm ingefærrot5 dl kraft (kylling/høns/grønnsak)400 ml Helios kokosmelksalt og pepper1 ts Helios kokosolje1/2 lime (kan sløyfes) Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Del løk i biter og fres i en gryte sammen med kokosolje til den blir blank.Ha i finhakket hvitløk og ingefærrot. Ingefærroten skreller du enkelt ved å bruke baksiden på en teskje.Ha i curry paste og la det surre med i 2 minutter.Skrell og del søtpotet i terninger. Del paprika i mindre biter. Ha dette i gryta sammen med løkblandingen.Ha i kraft og kok opp. La småkoke til søtpoteten er mør, avhengig av størrelse tar dette omtrent 15 minutter.Ha i kokosmelk og kjør suppen glatt med en stavmikser eller i en blender.Varm opp suppen til den ryker godt, smak til med salt og pepper, gjerne en skvis lime og server med det samme.