Midtsommersalat En fargesterk og sunn midtsommersalat med jordbær, nypoteter og røket laks. Strø hampfrø på toppen. De er naturlig rike på proteiner og gir en god nøtteaktig smak. Gojibær inneholder antioksidanter og vitaminer, blant annet mye C-vitamin. 20 minutter 1 porsjoner Ingredienser 3 stk blader av romanosalat30 g ruccola5 stk nypoteter6-8 stk gule cherrytomater6-8 stk norske jordbær50 g fetaostca 100 g røkt laks2 ts hampfrø1 ss gojibær1 ts alfalfaspirer0,5 ts olivenolje Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Skrubb og kok nypotetene.Skyll salaten, og la den renne av. Skjær tomatene i to. Del salatbladene i biter og fordel dem utover en tallerken. La potetene kjølne litt, og skjær dem så i båter. Skjær laksen i avlange biter. Legg poteter og laks over salaten sammen med hele jordbær.Bryt fetaosten i biter. Strø over fetaost, hampfrø, gojibær og alfalfaspirer. Helt til slutt drypper du olivenolje over salaten.