Grønnsakscurry Nydelig grønnsakscurry som er veldig enkel å lage. Server som en varm lunsjrett, en forrett eller middag. Ingredienser 1 boks Helios kikerter, naturell1 boks Helios kidneybønner, røde70 g røde linser1 boks Helios hakkede tomater1 boks Helios kokosmelk1 chili1 økologisk løk2 økologiske gulrøtter2 fedd hvitløk2 ss rød currypasta1/2 lime2 ss Helios tamari (soyasaus)1 ss revet ingefærFrisk koriander eller bladpersille Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Finhakk løk, hvitløk og chili og hakk gulrøttene i staver. Stek disse grønnsakene i litt smør eller olje i ei tykkbunnet gryte til løken er blank.Tilsett ingefær og currypasta og stek videre i et par minutter.Tøm vannet av bønnene og kikertene. Ha tomater og kokosmelk over grønnsakene i gryta, kok opp og tilsett saft fra lime, soyasaus, bønner, linser og kikerter.La det hele koke på svak varme i 10-15 minutter.Server i dype skåler med litt frisk koriander eller persille på toppen og naanbrød ved siden av.