Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Blomkålvinger

En vegetarisk variant av kyllingvinger.

Kilde:Oppskrift og bilete er utarbeida som ein del av vårt samarbeid med matbloggen Kvardagsmat.

 

Ingredienser

  • 1 blomkåhode
  • 1,5 dl mel (feks Helios Speltmel eller Helios Glutenfri Lys bakemix)
  • 2 dl plantemelk (feks mandlmelk eller kokosmelk)
  • 1 ts løkpulver
  • 1 ts røkt paprika
  • 1 ts Helios spisskummen
  • 1/2 ts hvitløkspulver
  • 1 ts Helios Himalayasalt
  • 1 klype Helios chiliflak
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader over-og undervarme. Del blomkål i buketterog fordel utover et bakepapirkledd stekebrett
  2. Stek blomkålen i 20 minutter
  3. Visp sammen mellk, mel og krydder i en flat skål.
  4. Dypp deovnsbakteblomkålbukettenei røra, og legg tilbake på stekebrettet. Stek i nye 20 minutter
  5. Rør sammen ingrediensene til glaseringen, ingefærrotenriver du på et lite rivjern.
  6. Pensle blomkålbukettene med glaseringog stek i 5-7 minutter til
  7. Lag cashewdipp ved å blande sammen bløtlagde cashewnøtter med resten av ingrediensene i en foodprocessor.
  8. Har du glemt å bløtlegge nøttene kan du koke dei ti minutter og så skylle dei kaldt vanni stedet
  9. Nyt blomkålvingeneog dippmed det samme!
Varen er lagt i handlekurven