Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Sjokoladekuler med havregryn

Herlige sjokoladekuler med havregryn. Oppbevares i en boks i kjøleskapet.

Tips! Legg kulene i gjenbruksglass, og dekorer med bånd, etiketter eller julepynt.

Oppskrift: Karoline Marberg

Ingredienser

  • 150 g Havregryn
  • 40 g Supernature Kakaopulver
  • 2 ss Cocosa sukker
  • 1 ts vaniljepulver
  • 1 ts kanel
  • 1/2 ts Himalayasalt
  • 200 g dadler uten stein (ca 10 stk)
  • 3 ss Cocosa Extra Virgin, smeltet
  • 6 ss vann
  • 4 ss kald, sterk kaffe
  • kokosmasse, hakket sjokolade og hampfrø til pynt
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Kok opp vann, og bløtlegg dadlene i ca.15 minutter. Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og bland sammen.
  2. Fjern steinene fra dadlene. Ha dem i en stavmikser sammen med kokosolje og vann.
  3. Kjør til du får en jevn masse. Ha det over i en bolle og rør inn kaffe.
  4. Ha litt og litt av den tørre blandingen oppi bollen med det våte.
  5. Rør til du får en jevn masse. Blandingen skal være litt klissete, men ikke så klissete at du ikke får formet den.
  6. Form små boller (ca. 25 stk.) og rull dem i kokosmasse, nøtter, hampfrø eller annen pynt.
  7. Oppbevar sjokoladebollene i en boks i kjøleskapet.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven