Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Biscotti

Sprø godbiter med smak av appelsin og nøtter.

Stekes midt i ovnen på 200 °C i ca 15 min.
Tørkes ved 50 °C i ca 45 min.

Ingredienser

  • 100 g finmalte mandler
  • 50 g pistasjnøtter/valnøtter
  • 1 ss revet appelsinskall
  • 100 g smør
  • 100 g Sukrin Gold
  • 1 ts vaniljepulver
  • 1 egg
  • 165 g (3 dl) hvetemel eller speltmel
  • 25 g FiberFin
  • 1 ts bakepulver
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Grovhakk nøttene. Vask appelsinen godt og riv skallet.
  2. Rør smør, Sukrin Gold og vaniljepulver mykt.
  3. Tilsett egget og rør om.
  4. Vend inn finmalte mandler, nøtter og appelsinskall.
  5. Bland hvetemel (evt. speltmel), FiberFin og bakepulver, og arbeid dette inn i deigen. Er deigen klissete tilsetter du litt mer mel.
  6. Del deigen i fire like store biter og trill pølser så lange som stekeplaten. Trykk dem litt flate.
  7. Stek midt i ovnen og la dem avkjøles litt på platen.
  8. Senk temperaturen i ovnen til 50 °C. Skjær lengdene på skrå til små kaker og legg dem med snittflaten opp.
  9. Sett dem tilbake i ovnen, og la dem ”tørke” til de er helt tørre og sprø. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.
Varen er lagt i handlekurven