Tilslørte Bondepiker En herlig frisk dessert, som lages på 1-2-3! Ingredienser 300 g Helios økologiske valnøtter4 ss honning1 ts Cocosa sukker1/2 ts Helios Ceylon kanel3 dl økologisk kremfløte1 ts vaniljesukker1-2 glass Helios EplemosSpiselige blomster (kan sløyfes) Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Forvarm ovnen på 200 °C.Rør sammen 230 g valnøtter, honning og sukker. Ha nøttene over på et bakebrett med bakepapir.Sett brettet inn i ovnen og stek i 4-5 minutter. La nøttene avkjøles før du tar dem i bruk. Valnøttene som ikke ble karamellisert kan brukes som garnityr. Pisk kremfløte og vaniljesukker sammen til det blir en myk og luftig krem. Hakk opp de karamelliserte nøtteneServer i porsjonsglass. Start med å legge et lag av eplemos i bunnen. Legg eplemos, krem og karamelliserte valnøtter lagvis oppå hverandre.Strø finmalt kanel og eventuelt spiselige blomster mellom lagene.