Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Tilslørte Bondepiker

En herlig frisk dessert, som lages på 1-2-3!

Ingredienser

  • 300 g Helios økologiske valnøtter
  • 4 ss honning
  • 1 ts Cocosa sukker
  • 1/2 ts Helios Ceylon kanel
  • 3 dl økologisk kremfløte
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1-2 glass Helios Eplemos
  • Spiselige blomster (kan sløyfes)
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen på 200 °C.
  2. Rør sammen 230 g valnøtter, honning og sukker. Ha nøttene over på et bakebrett med bakepapir.
  3. Sett brettet inn i ovnen og stek i 4-5 minutter. La nøttene avkjøles før du tar dem i bruk. Valnøttene som ikke ble karamellisert kan brukes som garnityr.
  4. Pisk kremfløte og vaniljesukker sammen til det blir en myk og luftig krem. Hakk opp de karamelliserte nøttene
  5. Server i porsjonsglass. Start med å legge et lag av eplemos i bunnen. Legg eplemos, krem og karamelliserte valnøtter lagvis oppå hverandre.
  6. Strø finmalt kanel og eventuelt spiselige blomster mellom lagene.
Varen er lagt i handlekurven