Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Nypeostekake mini

6 porsjoner

Ingredienser

  • Bunn:
  • 1 dl valnøtter
  • 1 dl gresskarkjerner
  • 1 dl rosiner
  • 1 ss vann
  • Fyll:
  • 2 dl cashewnøtter
  • 0,5 dl honning
  • 2 + 2 ss kokosolje
  • 0,5 dl ferskpresset sitronsaft
  • Revet skall fra 1 sitron (spar litt til garnityr)
  • 1-2 ss vann
  • 3 ss nypepulver
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Bruk en mikser til å blande alle ingrediensene til bunnen til en jevn røre. Fordel deigen i muffinsformer. Press den slett mot bunn og kanter ved hjelp av en mindre skje. La stå i fryseren i minst 1 time.
  2. Bland cashewnøtter, honning, 2 ss kokosolje, sitronsaft og sitronskall i mikseren. Tilsett litt vann om gangen. Røren skal ikke være rennende, men likevel slik at den skal kunne bres ut over bunnlaget.
  3. Ta fram formene og fordel halvparten av røren over bunnlaget. Trykk ut røren og jevn til overflaten. Sett tilbake i fryseren igjen.
  4. Tilsett 2 ss kokosolje og nypepulver i den resterende rører. Bland igjen, og tilsett eventuelt litt vann hvis røren er for tykk. Ta fram formene, og legg på det siste laget med røre. La stivne i fryseren i minst 1 time.
  5. Ta fram nypeostekakene 10 minutter før servering, og garner med sitronskall og nypepulver.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven