Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 399,-
  • Rask leverering

Hjemmelaget Kokos-is med bjørnebær

Enkel og fantastisk deilig iskrem basert på kokosmelk.

Oppskrift og bilde er utarbeidet i samarbeid med matbloggeren A Green Kitchen.

Ingredienser

  • 1 boks Helios kokosmelk
  • 2 dl Helios Cashewnøtter, bløtlagt i 2-4 timer
  • 2 dl Helios Lønnesirup eller Helios Agavesirup
  • saften av en halv sitron
  • 1/4 salt
  • 1/2 ts Helios Vaniljepulver
  • 2 dl bjørnebær, ferske eller avtinte frosne
  • 50g mørk sjokolade, finhakket
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Ha kokosmelk, cashewnøtter og sirup i en blender.
  2. Blend til du får en glatt, "silkemyk" masse. Ha i sitronjuice, salt og vaniljepulver og blend videre et par sekunder.
  3. Hell ca. halvparten av røren ut i en kledd form, plastboks eller liknende. Plasser i fryseren.
  4. Ha bjørnebærene i den resterende røren i blenderen og blend godt sammen.
  5. Ta formen med is ut av fryseren. Vend forsiktig inn den resterende massen og den hakkede sjokoladen med en slikkepott.
  6. Rør rundt et par ganger, og sett isen tilbake i fryseren. Isen er klar etter 4-6 timer i fryseren.
  7. Serveres som den er eller med tilbehør etter ønske.
Varen er lagt i handlekurven