Alga Maris solkrem lotion SPF30

Naturlig effekt mot UVA og UVB
Lett å smøre ut
Passer for både ansikt og kropp
kr 319
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
SPF30 Sun lotion gir huden naturlig beskyttelse samtidig som den garanterer optimal fuktighet. Sun lotion er meget flytende, enkel å påføre og helt naturlig.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Laboratoires de Biarritz Sun Lotion SPF30 gir umiddelbar beskyttelse mot UVA/UVB-stråler takket være sin effektive mineralbeskyttelse og Alga-Gorria®, et patentert ekstrakt av rødalger fra den baskiske kysten som forhindrer for tidlig aldring av huden.

Formulert med økologisk matricaria (kamille) blomstervann, kjent for sine beroligende egenskaper, og økologisk plantebasert glyserin.

Sammensetningen av produktet beskytter deg mot de negative effektene av solen og bevarer det marine miljøet takket være en bærekraftig, naturlig opprinnelse og vannbestandig formel.

Passer for både ansikt og kropp.

Konsistens og duft?
Lett å smøre på grunn av dens rike og ikke-fettete tekstur. Den sertifiserte økologiske kremen SPF30 har en duft av shea og kokos av naturlig opprinnelse.

Alle økologiske sollotioner produsert av Laboratoires de Biarritz er et resultat av et avansert forskningsprogram og gir en unik kombinasjon av et solfilter med mineraler og et aktivt virkningsprinsipp basert på et kompleks av aktioksidantmolekyler, Alga-gorria®.

Den økologiske sollotionen med SPF30 er meget flytende, enkel å påføre og helt naturlig. Den holder huden beskyttet og fuktet, så lenge huden eksponeres for sol.

SPF30-indeksen er egnet for bruk av personer med lys hud som er følsom mot solen under utendørsaktiviteter eller for personer med mørkere hudtoner ved mer ekstreme eksponeringsforhold.

Artikkelnummer: NO711964