Alga Maris solkrem barn SPF50

Solkremen med SPF50+ anbefales til barn fra 6 måneder
Hypoallergen
Ikke tilsatt duft
kr 359
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
SPF50+ Baby & Child Sunscreen er en økologisk sertifisert solkrem for ansikt og kropp med svært høy beskyttelse SPF50+, utviklet for ekstra sensitiv hud og for barn fra 6 måneder og oppover. Solkremen for barn og baby gir optimal beskyttelse og tåler vann, så den er det perfekte solproduktet til lek utendørs, på stranden eller fjellet, uansett vær.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Barn må beskyttes mot for sterk eksponering for sol: for mye sol i barndommen øker risikoen for alvorlige hudproblemer i voksen alder betydelig.

Solkremen med SPF50+ anbefales til barn fra 6 måneder, den er hypoallergen og inneholder ingen konserveringsmidler eller tilsatt duft. Derfor er den så trygg som mulig for barns følsomme hud.

Den luftfrie emballasjen gjør det mulig å bruke produktet fra alle vinkler, og den lette, ikke-klebende konsistensen gjør det enkelt å påføre.

Solkremen er:

-          Hypoallergen1

-          Kan brukes fra 6 måneder

1 spesielt utviklet for å redusere risikoen for allergiske reaksjoner

FUNKSJONER

-          Hud- og havvennlig produktsammensetning

-          Beviselig ikke-giftig for økosystemer i vann

-          Hypoallergene ingredienser: ingen konserveringsmidler, ingen tilsatt duft gir høy tolerabilitet

-          Fullstendig beskyttelse mot hudens negative effekter:

 UVA/UVB og frie radikaler. Tar vare på barnas hud for fremtiden

-          Blir sittende på i vann, blir med barna på alle eventyr, også i vannet!

Husk at:

Barn under ett år skal ikke være i direkte sollys i det hele tatt. Små barn kan få skygge med f.eks. parasoll, soltelt eller UV-beskyttelse til barnevognen i kombinasjon med klær og solhatt.

 

Barn, uansett alder, bør unngå å være i direkte sol over lenger tid midt på dagen når solen er på sitt sterkeste, midt på dagen kl. 11-15 sommertid.

Den beste solbeskyttelsen for barn er klær, hatt og solbriller. Solbeskyttelsesmiddel kan brukes som komplement på områder som ikke dekkes av klær.

 

Det finnes solbeskyttelsesmiddel som er vannfast, spesielt tilpasset barn og som har høy solfaktor (minst SPF 30). Men husk at solbeskyttelsen kan forsvinne når barnet tørker seg på håndkleet. Derfor bør man påføre nye lag hyppig.

Solen er vanligvis sterkere utenlands enn i Norge. Da er det enda viktigere å beskytte barnet mot solen.

 
 

Artikkelnummer: NO711963