KRUSH | 62 TBL

Krush Tannkremtabletter Whitening & Remi

Vegansk
Reisevennlig
Tannkrem uten syntetiske fargestoffer
kr 159
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Krush tannkremtabletter er neste generasjon tannkrem- uten plastemballasje og helt uten vann. Krush er klinisk formulert og ved hjelp av de aktive ingrediensene fluor og hydroxyapatite kan Krush bidra til å remineralisere tennene som gjør emailjen tykkere, hvitere og mindre sensitiv. Sammen med supermatingrediensen Spirulina kan man få både en langvarig og optisk whiteninge effekt.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Krush er et miljøvennlig og velkdokumentert alternativ til trandisjonell tannkrem. Formulert med aktive ingredienser, fremmer Krush god tannhelse og hvitere tenner. Krush inneholder ikke vann og kommer i en smart metallboks som kan resirkuleres eller brukes om igjen.

Tannkremtablettene innholder ikke SLS, men Cocamidopropyl Betaine som er et naturlig skummingsmiddel fra kokosnøtt. Ingrediensen har en fuktighetsgivende effekt og kan mildne symptomer på munntørrhet.

Krush er vegansk, reisevennlig og en praktisk tannkrem uten syntetiske fargestoffer. Inneholder anbefalt fluor mengede på 1450 ppmF som kan gjøre tannemaljen mer motstandsdyktig mot syreangrep og reparerer begynnelsen til små hull. Krush har vunnet flere priser for sin innovasjon og effekt, og støtter "For Clean Ocean " som jobber aktivt for å beskytte havet mot plastavfall. 

Artikkelnummer: NO712561