Urtekram Sweet Ginger Body Wash

Vegansk
Økologisk
Naturlig hudpleie
kr 76
kr 95
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Urtekram Start Over Sweet Ginger Flower Body Wash er en dusjgele med en frisk, energigivende blomsterduft av Sweet Ginger Flower. Inneholder mykgjørende og fuktighetsbevarende ingredienser som aloe vera och naturlige oljer. Produktet er sertifisert av Ecocert Cosmos Organic, er av 100 % naturlig opprinnelse og vegansk.
Produktbeskrivelse
Spesifikasjoner

Inneholder mykgjørende og fuktighetsbevarende ingredienser som aloe vera och naturlige oljer. Produktet er sertifisert av Ecocert Cosmos Organic, er av 100 % naturlig opprinnelse og vegansk.

Urtekram Beauty: Urtekrams reise begynte i 1972, da økologiske krydder og hudpleieprodukter ble solgt i en kjeller i hjertet av Kjøbenhavn. Interessen for merket vokste raskt og det samme gjorde både produksjon og sortiment. I dag finner du et bredt utvalg naturlige og sertiserte skjønnhetsprodukter for alle behov. Ingrediensene er nøye utvalgt og med 99 – 100% naturlig opprinnelse. Produktene er selvbevarende (da de ommejpøder brokkolifrøolje i stedet for for silikoner), formuleringene er 100% nedbrytbare, veganske og sertifisert av Ecocert Cosmos Organic i henhold til COSMOS-standard. Alle produktene er fri for syntetiske parfymer, og det brukes kun urteavkok og naturlige oljer.

Artikkelnummer: NO710384