Flytende Alepposåpe med 40% Laurbærolje

kr 369
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Dra nytte av alle egenskaper av hard såpe i flytende form. Laurbærolje er kjent for sine beroligende og regenererende egenskaper. Beriket med 40% laurbærolje, reagerer denne såpen perfekt på hudproblemer som irritasjon, tørrhet, eksem, psoriasis og akne. Bruk til ansikt, kropp og intimsåpe.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Dra nytte av alle egenskaper av hard såpe i flytende form. Laurbærbærolje er kjent for sine beroligende og regenererende egenskaper. Jo høyere konsentrasjon, desto mer beroligende er såpen for irritert hud eller problemhud. Uten parfyme eller overflateaktive midler tilbyr denne allergivenlige flytende såpe-sertifiserte COSMOS ORGANIC huden sine naturlige dyder.

Godt å vite: Aleppo såpe er utelukkende laget med vegetabilske oljer, den skummer lite fordi det ikke tilføres noe syntetisk middel, men dette er på ingen måte et tegn på at de ikke vasker.

Forsåpet olivenolje er et kraftig rensemiddel som gir næring, beskytter og mykgjør huden. Beriket med 40% laurbærolje, reagerer denne eksepsjonelle såpen perfekt på hudproblemer som irritasjon, tørrhet, eksem, psoriasis og akne.

Blandingen av disse edle oljene gir denne såpen overlegen kvalitet for huden. Denne flytende Alepposåpen er av høy kvalitet og renser huden uten å angripe den mens den lindrer irritasjon. Det anbefales for sensitiv og reaktiv hud.

Artikkelnummer: NO710667