Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Deodorant Sage-mint
Deodorant Sage-mint
Deodorant Sage-mint

Deodorant Sage-mint

195 KR
Lagerstatus på nettTomt på lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Vi har bevisst unnlatt å bruke aluminiumsalter som gjør porene mindre. Vår alkoholfattige roll-on er veldig hudvennlig og setter ikke flekker på klærne. Enten vi anstrenger oss fysisk eller mentalt, så er det viktig å svette. På den ene siden hjelper svetten oss med å regulere kroppstemperaturen. På den andre siden hjelper den oss med å skille ut uønskede stoffskifteprodukter, og skaper, sammen med hudens syrekappe, en barriere mot helsefarlige bakterier. Vår fettfrie Deodorant Salvie og Mynte består av ekstrakter av salvie og trollhassel som begge inneholder naturlig virkende antimikrobielle og adstringerende stoffer.
Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon
Anmeldelser

Enten vi anstrenger oss fysisk eller mentalt, så er det viktig å svette. På den ene siden hjelper svetten oss med å regulere kroppstemperaturen. På den andre siden hjelper den oss med å skille ut uønskede stoffskifteprodukter, og skaper, sammen med hudens syrekappe, en barriere mot helsefarlige bakterier. Vår fettfrie Deodorant Salvie og Mynte består av ekstrakter av salvie og trollhassel som begge inneholder naturlig virkende antimikrobielle og adstringerende stoffer. Det deodoriserende samspillet mellom den temperamentsfulle mynteduften og salviens naturlige urtefriske duft gir deg en friskhet som varer lenge.

Vi har bevisst unnlatt å bruke aluminiumsalter som gjør porene mindre. Vår alkoholfattige roll-on er veldig hudvennlig og setter ikke flekker på klærne.

Artikkel nummer: NO22319

Andre kjøpte også

Widget loading...