NOBE | 150ML

NOBE Microbiome Strengthening Body Lotion

En rik, lett absorberende tekstur
Gir en myk og glatt hud, uten å føles fet
Inneholder også nærende sheasmør
kr 223
kr 279
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Microbiome Strengthening Body Lotion passer for alle hudtyper, særlig de som bor i byer og som ikke får nok eksponering av naturen i sin travle hverdag.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

NOBE Forest Elixir® Microbiome Strengthening Body Lotion er en dypt fuktgivende kroppslotion som inneholder det innovative Re-Connecting Nature® mikrobielle skogekstraktet, for å støtte velværet til hudens mikrobiom. Utviklet og patentert av det finske selskapet, Uute Scientific. Det mikrobielle skogekstraktet er verdens første naturlige ingrediens som tilsvarer det rike biologiske mangfoldet i skogen. Laget av fornybare ressurser, og er vitenskapelig bevist å gjenopprette hudens naturlige mikrobiome balanse, styrke hudens beskyttelsesbarriere og forbedre hudfornyelse. Mikrobielt skogekstrakt har også vist å redusere rødhet og irritasjoner, samt øke produksjonen av anti-aldrende kollagen. Alt dette resulterer i sunn, balansert og strålende hud.

Microbiome Strengthening Body Lotion har en rik, lett absorberende tekstur, som gir en myk og glatt hud, uten å føles fet. Denne kroppslotion inneholder også nærende sheasmør, og har en frisk, lett skogsaktig duft. Microbiome Strengthening Body Lotion passer for alle hudtyper, særlig de som bor i byer og som ikke får nok eksponering av naturen i sin travle hverdag.

Dette produktet er sertifisert COSMOS Natural by Ecocert, og 99,34 % av ingrediensene er av naturlig opprinnelse.

NOBE er et nytt finsk merke som representerer moderne naturkosmetikk, hvis oppgave er å bringe de unike og effektive ingrediensene i den nordiske naturen inn i urbane menneskers hudpleie og livsstil over hele verden. Ingrediensene som er valgt for NOBEs veganske produkter er av høy kvalitet, og respekterer den naturlige balansen i hudens mikrobiom og barriere, med sikte på holistisk hudvelvære.

Artikkelnummer: NO713045