NOBE | 120 ML

NOBE Frosty Face Mist

Frosty Face Mist har en fin jevn mist
Den kan brukes som en toner og gjennom hele dagen
Gir en naturlig, glødende finish uten å ødelegge makeupen.
kr 279
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
NOBE Cooling Care Frosty Face Mist er en kjølende og fuktighetsgivende ansiktsspray som en del av Cooling Care-serien, en hyllest til isbading og det gamle finske ordtaket ”kulde gjør deg vakker”.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

NOBE Cooling Care Frosty Face Mist er en kjølende og fuktighetsgivende ansiktsspray som en del av Cooling Care-serien, en hyllest til isbading og det gamle finske ordtaket ”kulde gjør deg vakker”. Beriket med en kombinasjon av resirkulert Fazer Xylitol®, aloe vera og peppermynte, tilfører den aktivt fuktighet og beroliger huden samt styrker dens barriere.

Verdens første xylitol laget av høykvalitets havreskall kommer fra biproduktene av havreproduksjonen hos det finske matfirmaet Fazer, noe som gjør det til en ekte nordisk innovasjon. Havrexylitol binder effektivt fuktighet til huden og har en kjølende og beroligende effekt. Det er også en prebiotisk ingrediens som støtter hudens naturlige mikrobiom for å styrke hudbarrieren. Aloe vera-bladsaft skaper en fuktighetsgivende, beroligende base mens ekstrakt av peppermynteblad gir en forfriskende følelse til huden. Innlemming av glyserin og betain, kjent for å være kraftige fuktighetsbevarende midler, gjør denne ansiktssprayen til den perfekte fuktighetskilden for alle hudtyper.

Frosty Face Mist har en fin, jevn mist som fremkaller følelsen av en vinterbris i ansiktet og sikrer en delikat, sømløs applikasjon. Den kan brukes som en toner og gjennom hele dagen for et umiddelbart, revitaliserende løft. Den kan også brukes til enkelt å smelte sammen pudder på ansiktet for å skape en mer naturlig, glødende finish uten å forstyrre makeupen. Formelen er fri for tilsatt duft, men peppermynteblad ekstrakt gir den en subtil antydning av frisk duft.

Dette produktet er sertifisert COSMOS Natural av Ecocert, og 99,36% av ingrediensene er av naturlig opprinnelse.

Artikkelnummer: NO713229