NOBE | 10 ML

NOBE Luminous Lip Oil

Ikke-klissete, ikke-fettete, men balsamisk tekstur som glir på leppene som smør
Praktisk tube gjør påføringen enkel
Med vitamin E
kr 209
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
NOBE Oat Wonder® Luminous Lip Oil er en nærende leppeolje med økologisk havreolje som kombinerer glansen fra en leppeglans med komforten fra et leppepleieprodukt.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

NOBE Oat Wonder® Luminous Lip Oil er en nærende leppeolje med økologisk havreolje som kombinerer glansen fra en leppeglans med komforten fra et leppepleieprodukt. Hovedingrediensen, økologisk havreolje fra det finske matvarefirmaet Fazer, produseres fra høykvalitetshavre høstet nær Fazers egen mølle ved hjelp av en CO2-ekstraksjonsprosess. Ansett som en supermat i Norden i århundrer, er havre velkjent for å være gunstig for huden, spesielt havreolje - den er rik på fettsyrer, vitamin E og ceramider, som næringar, beskytter huden mot frie radikaler og styrker hudbarrieren. I tillegg har havreolje en effektiv beroligende effekt som reduserer irritasjon, og den forhindrer at fuktighet fordamper fra huden.

Luminous Lip Oil har en ikke-klissete, ikke-fettete, men balsamisk tekstur som glir på leppene som smør. Den klare formelen kombinert med en praktisk tube gjør påføringen enkel når du er på farten, og lar deg påføre leppeoljen på nytt uten å trenge et speil. Toppet med vitamin E for å beskytte leppene med antioksidantegenskaper og delikat duftet med et snev av deilig vanilje, gir denne veganske leppeoljen leppene en myk, glatt følelse og etterlater dem med en herlig, lysende glans.

100% av ingrediensene er av naturlig opprinnelse.

Artikkelnummer: NO713230