NOBE | 50ML

NOBE Calming Moisturizer

En rikt, lindrende fuktighetskrem
Rik på fettsyrer, E-vitamin og ceramider
Passer alle hudtyper, spesielt tørr og irritert hud.
kr 359
kr 449
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Havreolje har også en effektiv lindrende effekt, som demper irritasjoner i huden, og den beskytter fuktighet fra å fordampe fra huden, som er spesielt bra for dem med sensitiv og tørr hud.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

NOBE Oat Wonder® Calming Moisturizer er en rikt, lindrende fuktighetskrem med nordlig supermat-havre i form av organisk Fazer Oat Oil. Laget av havre av høy kvalitet ved hjelp av en CO2-ekstraksjonsprosess, er havreolje rik på fettsyrer, E-vitamin og ceramider, som tilfører næring og beskytter huden fra frie radikaler, samt styrker hudbarrieren. Havreolje har også en effektiv lindrende effekt, som demper irritasjoner i huden, og den beskytter fuktighet fra å fordampe fra huden, som er spesielt bra for dem med sensitiv og tørr hud.

Calming Moisturizer inneholder også squalane, som støtter hudbarrieren, samtidig som den fukter og mykgjør huden. Kremen har den milde, vaniljeaktige duften fra Oat Wonder®-serien, og gjør huden fløyelsmyk. Passer alle hudtyper, spesielt tørr og irritert hud.

98,3 % av ingrediensene er av naturlig opprinnelse.

NOBE er et nytt finsk merke som representerer moderne naturkosmetikk, hvis oppgave er å bringe de unike og effektive ingrediensene i den nordiske naturen inn i urbane menneskers hudpleie og livsstil over hele verden. Ingrediensene som er valgt for NOBEs veganske produkter er av høy kvalitet, og respekterer den naturlige balansen i hudens mikrobiom og barriere, med sikte på holistisk hudvelvære.

Artikkelnummer: NO713038