NOBE | 150ML

NOBE Gentle Cleansing Cream

En mild ansiktsrens som ikke skummer
Fjerner lett sminke ved hjelp av skånsomme overflateaktive stoffer
Har en mild duft med hint av vanilje
kr 271
kr 339
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Rensen gir en perfekt rengjøring av ansiktet uten at huden føles fettete. Huden etterlates med en følelse av å være silkemyk og fuktet
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

NOBE Oat Wonder® Gentle Cleansing Cream er en mild ansiktsrens som ikke skummer, laget av nordlig supermat-havre i form av organisk Fazer Oat Oil. Laget av havre av høy kvalitet ved hjelp av en CO2-ekstraksjonsprosess, er havreolje rik på fettsyrer, E-vitamin og ceramider, som tilfører næring og beskytter huden fra frie radikaler, samt styrker hudbarrieren. Havreolje har også en effektiv lindrende effekt, som demper irritasjoner i huden, og den beskytter fuktighet fra å fordampe fra huden, som er spesielt bra for dem med sensitiv og tørr hud.

Gentle Cleansing Cream rengjør huden og fjerner lett sminke ved hjelp av skånsomme overflateaktive stoffer, utledet fra kokosnøtt, som ikke tørker ut huden eller skader dens beskyttende barriere. Den rike og kremaktige rensen har en mild duft med hint av vanilje, som skjemmer bort sansene mens du renser ansiktet. Rensen gir en perfekt rengjøring av ansiktet uten at huden føles fettete. Huden etterlates med en følelse av å være silkemyk og fuktet. Passer alle hudtyper, for daglig bruk morgen og kveld.

98,3 % av ingrediensene er av naturligopprinnelse

NOBE er et nytt finsk merke som representerer moderne naturkosmetikk, hvis oppgave er å bringe de unike og effektive ingrediensene i den nordiske naturen inn i urbane menneskers hudpleie og livsstil over hele verden. Ingrediensene som er valgt for NOBEs veganske produkter er av høy kvalitet, og respekterer den naturlige balansen i hudens mikrobiom og barriere, med sikte på holistisk hudvelvære.

Artikkelnummer: NO713040