Mad Hippie Cream Cleanser

En mild og effektiv rensekrem.
Fjerner urenheter, uten å strippe huden.
Tilfører huden antioksidanter.
kr 201
kr 237
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
En mild og effektiv rensekrem med silkemyk konsistens. Fjerner urenheter, uten å strippe huden, samtidig som den ikke forstyrrer hudens naturlige PH. Tilfører huden antioksidanter, og pleiende oljer som gjør huden myk og glatt.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Økologisk Jojoba Olje – Naturlig fuktighetsgiver som har samme egenskaper som som hudens egen smøring. Bidrar til å forsterke hudbarrieren.

Orkide Ekstrakt – Rik på mineraler og fuktighetsgivende elementer.

Økologisk Macadamia Olje –En eksklusiv olje med høyt innhold av omega 3 og 6 fettsyrer, som beskytter huden. Macadamia olje opptas raskt i huden, og gir umiddelbar fukt.

Natriumhyaluronat - Natriumsaltet av hyluronsyre, og har mindre molekylstørrelse enn Hyaluronsyre og penetrer den huden enda bedre og er dermed dyptvirkende,. Det gir glatt hud og reduserer synligheten av rynker.

Alge ekstrakt–Rik på mineraler og antioksidanter, pleier huden, og gir effektiv fukt.

Sesam Olje – rik på potente antioksidanter, inkludert vitamin E og vitamin A som jevner uthudtonen og reduserer synligheten av rynker.

Grønn Te – Kraftig antioksidant fra te blader. 

Sodium PCA – Utvunnet fra aminosyrer. Naturlig forekommende fuktighetsgiver med god evne til å absorbere vann, og gir dermed effektiv fuktighet, som varer.

Shea Smør– Rik kilde til virkningsfulle antioksidanter, Vitamin A & E, fettsyrer og kanelsyre. 

Artikkelnummer: NO710874

Andre kjøpte også