Mad Hippie Cream Cleanser

kr 269
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Mad Hippie Cream Cleanser er en Rensekrem med en rik, silkemyk konsistens som etterlater huden fuktet, samtidig som den effektivt renser sminke og urenheter.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Rensekremen stripper ikke huden for dets naturlige syre mantel, som er en veldig fin, svakt sur film på hudoverflaten og fungerer som en barriere mot bakterier , virus og andre potensielle forurensninger som kan trenge inn i huden. Rense kremen er tilsatt antioksidanter og fuktighetsgivende oljer som etterlater huden myk, og glatt samtidig mens den fjerner smuss og urenheter fra huden.

Godt egnet for alle hudtyper, selv sensitiv hud. Inneholder hele 13 aktive næringsgivende ingredienser.Økologisk jojoba for å beskytte huden. Økologisk Macadamia olje med høy innhold av «palmitoleic acid» som er kjent for å ligne hudens egen beskyttelses talg. Den absorberes lett I huden og gir umiddelbar fukt.

Orkide ekstrakt - rik på mineraler og fuktgivende egenskaper. Natriumhyaluronat, er saltet av hyaluronsyre og binder vann opp til 1000 ganger sin egen vekt, på den måten gir den intens fukt på dypere lag i huden.

Algeekstrakt - rik på mineraler og antioksidanter pleier gusten hud opg gir fukt.

Sesame Oil – inneholder vitamin E og vitamin A for å jevne ut hudtonen og redusere synligheten av fine linjer.

Grønn Te- virkningsfull antioxidant fra teblader. 

Artikkelnummer: NO710874