WELEDA | 100ML

Weleda Skin Food ultra light dry oil

Gir fuktighet og naturlig glød
Kan enkelt brukes flere ganger på dagtid/kveld
En tørrolje i mist-form
kr 245
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
En tørrolje i mist-form som gir fuktighet og glød. Opplev en ny to-fase formel som kombinerer lettheten til en fuktighets-mist med den mykgjørende effekt av en kroppsolje. Den nye formelen er utviklet for å gi en lettabsorbert og “vektløs“ følelse på huden. Tørroljen kan også brukes som et supplement til din ansiktspleie.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

En tørrolje i mist-form som gir fuktighet og glød. Opplev en ny to-fase formel som kombinerer lettheten til en fuktighets-mist kombinert med den mykgjørende effekt av en kroppsolje.
Basert på det beroligende og fuktighetsgivende Skin Food- ekstraktet (kamille, stemorsblomst, rosmarin og ringblomst) og naturlige ingredienser som jojobaolje.
Den nye formelen er utviklet for å gi en lettabsorbert og “vektløs“ følelse på huden. Det eneste gjenværende på huden er en lett følelse av fuktighetstilførsel, og synlig glød. Denne tørroljen kan også brukes som et supplement til din ansiktspleie. 

DUFT Signaturduften fra vår populære Skin Food-serie kombinert med en mild blanding av naturlige eteriske oljer fra sprudlende appelsin, varme vaniljetoner fra benzoin og aromatisk lavendel.

Artikkelnummer: NO711793