MANNA | 100ML

Manna Arganolje

kr 295
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Arganolje er en 100% naturlig olje for hud, hår, skjegg, negler, føtter, lepper og ansikt. 100% naturlig. Næringsmiddelkvalitet.
Produktbeskrivelse
Bruk

Arganolje i hudpleie: Arganolje er en eksklusiv olje som trekker raskt inn i huden og etterlater den myk og smidig. Oljen kjennes ikke fet ut på huden.

Oljen virker hudgenererende, fuktighetsbevarende og revitaliserende. Disse egenskaper gjør den spesielt bra å bruke ved eksem, akne, arr/strekkmerker og hudallergier. Arganoljen brukes da regelmessig som en kroppsolje på plagede hudområder.

Arganoljens egenskaper gjør også at den er meget bra å bruke rundt øynene og for å holde huden myk, smidig og elastisk. Du merker etter kort tid den dypvirkende fuktighetseffekten. Oljen glatter ut rynker og strammer opp uelastisk hud. Roer ned hudirritasjoner og hevelser.

Arganolje passer alle hudtyper, men spesielt normal til tørr hud. Fin som massasjeolje til hovne ben og ømme muskler og ledd. Naturlig høyt innhold av vitamin E; en kraftig antioksidant som motvirker frie radikaler, fine linjer, rynker og hudaldring. Brukes over hele kroppen og under ansiktskremen natt og dag, også rundt øynene. Klappes forsiktig inn i ansiktshuden.

Arganolje er et sunt og godt alternativ til olivenolje. Prøv noen dråper på grønnsakene eller i en salatdressing. Oljen har en nøtteaktig smak ikke ulik mandler.

Artikkelnummer: NO707202