NOBE | 1 STK

NOBE Balancing Sheet Mask

En unik sheet-maske som inneholder skogekstraktet
Inneholder også antioksidantrik ekstrakt fra grønn te
Inneholder hydrerende hyaluronsyre og lindrende allantoin
kr 55
kr 69
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Microbiome Balancing Sheet Mask passer for alle hudtyper, særlig de som bor i byer og som ikke får nok eksponering av naturen i sin travle hverdag.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

NOBE Forest Elixir® Microbiome Balancing Sheet Mask er en unik sheet-maske som inneholder det innovative Re-Connecting Nature® mikrobielle skogekstraktet, for å støtte velværet til hudens mikrobiom. Utviklet og patentert av det finske selskapet, Uute Scientific. Det mikrobielle skogsekstraktet er verdens første naturlige ingrediens som tilsvarer det rike biologiske mangfoldet i skogen. Laget av fornybare ressurser, og er vitenskapelig bevist å gjenopprette hudens naturlige mikrobiome balanse, styrke hudens beskyttelsesbarriere og forbedre hudfornyelse. Mikrobielt skogekstrakt har også vist å redusere rødhet og irritasjoner, samt øke produksjonen av anti-aldrende kollagen. Alt dette resulterer i sunn, balansert og strålende hud.

Microbiome Balancing Sheet Mask inneholder også antioksidantrik ekstrakt fra grønn te, hydrerende hyaluronsyre og lindrende allantoin, og den har den karakteristiske friske, litt skoglignende duften fra serien. Masken er laget av biologisk nedbrytbar lyocell, som føles myk og behagelig på huden, og som holder seg på plass. Huden etterlates med en følelse av å være balansert og velhydrert. Microbiome Balancing Sheet Mask passer for alle hudtyper, særlig de som bor i byer og som ikke får nok eksponering av naturen i sin travle hverdag.

97 % av ingrediensene er av naturlig opprinnelse.

NOBE er et nytt finsk merke som representerer moderne naturkosmetikk, hvis oppgave er å bringe de unike og effektive ingrediensene i den nordiske naturen inn i urbane menneskers hudpleie og livsstil over hele verden. Ingrediensene som er valgt for NOBEs veganske produkter er av høy kvalitet, og respekterer den naturlige balansen i hudens mikrobiom og barriere, med sikte på holistisk hudvelvære.

Artikkelnummer: NO713036