NESCO | 100 ML

Soritex sjampo

Dermatologisk testet
For tørr og ømfintlig hodebunn
Lindrer kløe
kr 305
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Soritex Sjampo er en dermatologisk testet spesialsjampo til behandling av tørr og ømfintlig hodebunn. Som flass, kløe, lett psoriasis og lett eksem.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Sjampoen lindrer kløe, overproduksjon av olje, hudbetennelse og tørr, skjellende fortykket hud i hodebunnen. Den gir en beroligende og helbredende virkning uten å fjerne hudens naturlige beskyttelse.

De aktive ingrediensene i Soritex Sjampo er en kombinasjon av bakteriedrepende propolis, naturlig havsalt, vitamin E, D-panthenol og spesielt utvalgte urteekstrakter. Produktet er fri for parabener.

Soritex Sjampo kan brukes daglig eller som en kur i kombinasjon med andre behandlinger, og kan brukes av både barn og voksne.

En klinisk studie av produktet viste at 85% av pasientene som benyttet sjampoen over en tre-ukers periode oppnådde gode, tilfredsstillende resultater. Gruppen benyttet sjampoen daglig i èn uke og kun etter behov de to siste ukene. Det er ikke rapportert noen bivirkninger ved bruken av Soritex Sjampo.

Soritex Sjampo med dens høyt konsentrerte, naturlige virkestoffer er utviklet av ledende hudeksperter og er produsert under streng farmasøytisk kontroll. Produktet er ikke et legemiddel og kan brukes hver dag som en vanlig sjampo eller kun ved behov.

PH-verdi er 5,5 slik som normal frisk hud.

Artikkelnummer: NO703988