EINERLÅG | 200 ML

Einerlåg sjampo orginal lavendel

For normalt til tørt hår
Gir glans og styrke
Skånsom mot hår og hodebunn
kr 115
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Einerlåg Sjampo Original er en naturlig sjampo, som er meget skånsom mot hår og hodebunn. Gir håret glans og styrke. Etterbehandles med Einerlåg balsam for maksimal effekt. For normalt til tørt hår.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Inneholder ekstrakt fra viltvoksende einer og einerbær og økologisk lavendelolje. 

Einerlåg hår og hudpleieprodukter er basert på folkemedisinens behandling av hår, hud og hodebunn. Man kjenner til bruk av einerlåg så langt tilbake som fra 1000 – 1200 tallet. Einerlåg hår og hudpleieprodukter fremstilles med ekstrakt av einer og einebær som basis og viktigste virkemiddel i produktserien.
 
Einerlåg hårprodukter gir håret en naturlig vakker glans og styrke. Motvirker ubalanse i hår og hodebunn, er spesielt mild og skånsom ved eksem, sår/brannskader og lignende. Bruk produktene alene over en tid for å oppnå optimal effekt.
 
Einer og einebær som brukes i produksjonen er fra norsk skog, de er viltvoksende, håndplukket, og holder svært høy kvalitet. Einebær (kongler) er 2-årige og høstes året rundt før hver enkelt produksjon. Videre blir disse råvarene ekstrahert under koking, som gir den tradisjonelle einelågen. Dette er møysommelig og tidkrevende arbeide, og gjør produktene helt unike. Det kan være forskjell i farge og konsistens på produktene da balansen mellom oljer, harpiks og garvesyre i einerbærene varierer.

Artikkelnummer: NO709767