NEW NORDIC | 90 TBL + 250 ML

New Nordic Hair Volume duo pack tabletter/shampoo

Naturlig og vegansk hårpleie
Tykkere, vakrere og mer glansfullt hår
Volum, fylde og fuktighet
kr 699
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Hair Volume™ Shampoo og Hair Volume tabletter i en pakke. Hair Volume er en klinisk dokumenter hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og mer glansfullt hår. Hair Volume™ Shampoo inneholder eple, eplesidereddik og aminosyrer som reparerer håret samt gjør det tykkere ved å gi det volum, fylde og fuktighet.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Spesifikasjoner

Hair Volume™ er en klinisk dokumentert hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og mere glansfullt hår. Hair Volume™ er basert på eple ekstrakt i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, aminosyrer, biotin, sink og kobber.

Tablettene tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekken hvor håret dannes. Innholdet av sink og biotin hjelper med å opprettholde normalt hår og en normal hud. Sink bidrar også til å vedlikeholde normale negler. Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret.

Hair Volume™ Shampoo inneholder eple, eplesidereddik og aminosyrer som reparerer håret samt gjør det tykkere ved å gi det volum, fylde og fuktighet. For et perfekt resultat bør du bruke Hair Volume™ Shampoo sammen med Hair Volume™ tabletter.

Artikkelnummer: NO711804