Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Nyhet
New Nordic Hair Volume duo pack tabletter/shampoo
New Nordic Hair Volume duo pack tabletter/shampoo
New Nordic Hair Volume duo pack tabletter/shampoo
NEW NORDIC|90 TBL + 250 ML

New Nordic Hair Volume duo pack tabletter/shampoo

Naturlig og vegansk hårpleie
Tykkere, vakrere og mer glansfullt hår
Volum, fylde og fuktighet
687 KR
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Hair Volume™ Shampoo og Hair Volume tabletter i en pakke. Hair Volume er en klinisk dokumenter hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og mer glansfullt hår. Hair Volume™ Shampoo inneholder eple, eplesidereddik og aminosyrer som reparerer håret samt gjør det tykkere ved å gi det volum, fylde og fuktighet.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Produktspesifikasjon
Anmeldelser

Hair Volume™ er en klinisk dokumentert hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og mere glansfullt hår. Hair Volume™ er basert på eple ekstrakt i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, aminosyrer, biotin, sink og kobber.

Tablettene tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekken hvor håret dannes. Innholdet av sink og biotin hjelper med å opprettholde normalt hår og en normal hud. Sink bidrar også til å vedlikeholde normale negler. Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret.

Hair Volume™ Shampoo inneholder eple, eplesidereddik og aminosyrer som reparerer håret samt gjør det tykkere ved å gi det volum, fylde og fuktighet. For et perfekt resultat bør du bruke Hair Volume™ Shampoo sammen med Hair Volume™ tabletter.

Artikkel nummer: NO711804

Andre kjøpte også

Widget loading...