Aleppo Shampoo Normalt Hår

passer til normalt hår
trenger bare liten mengde i vått hår
gjenoppretter smidigheten i håret
kr 389
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
En sulfatfri shampo i kombinasjon av den ekte Alepposåpen i flytende form, med de beroligende egenskaper av organisk Matricaria Kamillehydrosol for å gjennopprette smidighet, vitalitet og stråling i håret ditt. Rengjør i dybden, beskytter hodebunn, gir fleksibilitet, fyldighet og volum.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

En 2 i 1 sjampo spesielt utviklet for å pleie normalt hår. Opplev i denne deilige sulfatfri sjampoen kombinasjonen av den ekte Alepposåpen i flyttende form med de beroligende egnskaper av organisk Matricaria Kamillehydrosol for å gjenopprette smidighet, vitalitet og stråling i håret ditt.

Denne unike 2 i 1 Alepposjampoen rengjør håret i dybden og beskytter hodebunn mens, balsamet, eneste hårbalsam godkjent av Ecocert, gir fleksibilitet, fyldighet og volum. Ingredienser fra Organisk jordbruk. 99% av totalen er av naturlig opprinnelse. 10% av de totale ingrediensene er fra Organic Farming. Cosmos Organic sertifisert av Ecocert Greenlife i henhold til Cosmos-standarden tilgjengelig på http://cosmos.ecocert.com. Dette produktet er sulfatfri og ideell for hele familien med sin pumpeflaske og egner seg godt til normalt hår med irritabel hodebunn.

Artikkelnummer: NO710661