Urtekram Dare To Dream Hand Cream

Vegansk
Økologisk
Naturlig hudpleie
kr 69
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Urtekram Dare to Dream Soft Wild Rose Hand Cream er en rik, nærende håndkrem som rask trekker inn i huden. Med en frisk drømmende duft av solvarme nyperoser. Inneholder mykgjørende og fuktighetsgivende aloe vera, sheasmør og naturlige oljer. Sertifisert av Ecocert Cosmos Organic, 100% naturlig innhold og vegansk.
Produktbeskrivelse
Spesifikasjoner

Med en frisk og drømmende duft av solvarme nyperoser. Inneholder mykgjørende og fuktighetsgivende aloe vera, sheasmør og naturlige oljer. Sertifisert av Ecocert Cosmos Organic, 100% naturlig innhold og vegansk. 

Urtekram Beauty: Urtekram sin reise begynte i 1972, da økologiske krydder og hudpleieprodukter ble solgt i en kjeller i hjertet av Kjøbenhavn. Interessen for merket vokste raskt og det samme gjorde både produksjon og sortiment. I dag finner du et bredt utvalg naturlige og sertiserte skjønnhetsprodukter for alle behov. Ingrediensene er nøye utvalgt og med 99 – 100% naturlig opprinnelse. Produktene er selvbevarende (da de inneholder brokkolifrøolje i stedet for for silikoner), formuleringene er 100% nedbrytbare, veganske og sertifisert av Ecocert Cosmos Organic i henhold til COSMOS-standard. Alle produktene er fri for syntetiske parfymer, og det brukes kun urteavkok og naturlige oljer.

Artikkelnummer: NO710375