Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Urtekram Blown Away Hand Cream
Urtekram Blown Away Hand Cream
Urtekram Blown Away Hand Cream

Urtekram Blown Away Hand Cream

Vegansk
Økologisk
Naturlig hudpleie
65 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Urtekram Blown Away Wild Lemongrass Hand Cream er en nærende håndkrem som trekker raskt inn i huden. Aloe vera og sheasmør bidrar til å beskytte din hud og gjør den myk og smidig. Med en naturlig, frisk duft av sitrongress og sitrus. Sertifisert av Ecocert Cosmos Organic, 100% naturlig innhold og vegansk.
Produktbeskrivelse
Produktspesifikasjon

Aloe vera og sheasmør bidrar til å beskytte din hud og gjør den myk og smidig. Med en naturlig, frisk duft av sitrongress og sitrus. Sertifisert av Ecocert Cosmos Organic, 100% naturlig innhold og vegansk.

Urtekram Beauty: Urtekram sin reise begynte i 1972, da økologiske krydder og hudpleieprodukter ble solgt i en kjeller i hjertet av Kjøbenhavn. Interessen for merket vokste raskt og det samme gjorde både produksjon og sortiment. I dag finner du et bredt utvalg naturlige og sertiserte skjønnhetsprodukter for alle behov. Ingrediensene er nøye utvalgt og med 99 – 100% naturlig opprinnelse. Produktene er selvbevarende (da de ommejpøder brokkolifrøolje i stedet for for silikoner), formuleringene er 100% nedbrytbare, veganske og sertifisert av Ecocert Cosmos Organic i henhold til COSMOS-standard. Alle produktene er fri for syntetiske parfymer, og det brukes kun urteavkok og naturlige oljer.

Artikkel nummer: NO710366

Andre kjøpte også

Widget loading...