Urtekram Blown Away Hand Cream

Vegansk
Økologisk
Naturlig hudpleie
kr 55
kr 69
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Urtekram Blown Away Wild Lemongrass Hand Cream er en nærende håndkrem som trekker raskt inn i huden. Aloe vera og sheasmør bidrar til å beskytte din hud og gjør den myk og smidig. Med en naturlig, frisk duft av sitrongress og sitrus. Sertifisert av Ecocert Cosmos Organic, 100% naturlig innhold og vegansk.
Produktbeskrivelse
Spesifikasjoner

Aloe vera og sheasmør bidrar til å beskytte din hud og gjør den myk og smidig. Med en naturlig, frisk duft av sitrongress og sitrus. Sertifisert av Ecocert Cosmos Organic, 100% naturlig innhold og vegansk.

Urtekram Beauty: Urtekram sin reise begynte i 1972, da økologiske krydder og hudpleieprodukter ble solgt i en kjeller i hjertet av Kjøbenhavn. Interessen for merket vokste raskt og det samme gjorde både produksjon og sortiment. I dag finner du et bredt utvalg naturlige og sertiserte skjønnhetsprodukter for alle behov. Ingrediensene er nøye utvalgt og med 99 – 100% naturlig opprinnelse. Produktene er selvbevarende (da de ommejpøder brokkolifrøolje i stedet for for silikoner), formuleringene er 100% nedbrytbare, veganske og sertifisert av Ecocert Cosmos Organic i henhold til COSMOS-standard. Alle produktene er fri for syntetiske parfymer, og det brukes kun urteavkok og naturlige oljer.

Artikkelnummer: NO710366