LIFE | 300 ML

Life Håndsåpe Aloe Vera

Pleier og mykgjør huden.
Egnet for alle hudtyper
kr 99
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Aloe Vera Hand Soap er en herlig skummende såpe som skånsomt vasker rent uten å tørke ut huden.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Såpen har en lavere pH-verdi på 4,8–5,3 som ikke forstyrrer hudens egen pH-balanse. 99 % naturlig innhold med blant annet fuktighetsgivende glyserin og pleiende aloe vera.

Aloe vera i Life Aloe Vera Hand Soap dyrkes i henhold til kontrollerte former og økologisk standard (sertifisert Fairtrade og Cosmos raw material av Ecocert) i det tørre klimaet i nord-østlige Mexico, med mye sol og nøye tidsinnstilt vanning. Plantene høstes for hånd så man kan velge ut kun treårige aloeblader av høyeste kvalitet, som vitenskapelige undersøkelser har funnet har det høyeste antioksidantpotensialet. Kvalitetskontroller utføres på hvert trinn i produksjonsprosessen, og renhetstesting sikrer sluttproduktet.

Aloe Vera inneholder ca. 200 aktive stoffer. I Aloe Vera finnes slimstoffer dannet av polysakka-rider som beskytter huden. Omtrent 3 % av gelen i bladene består av saponiner. Disse er mildt rensende. Geleen inneholder også garvestoffer som virker sammentrekkende. 18 ulike aminosyrer finnes i Aloe Vera. Av de essensielle finnes alle unntatt fenylalanin.

Artikkelnummer: NO711722