KINGFISHER

Kingfisher Tannkrem Tea Tree Mint

kr 109
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
En frisk tannkrem som ikke inneholder kunstige søtstoffer, smakstilsetninger, fargestoffer eller konserveringsmidler, som i tillegg er glutenfri og GMO fri. Passer for vegetarianere og veganere. Forfriskende, pleiende og beskyttende fluorfri tannkrem fra Kingfisher. Holder munn og tenner rene og gir deg et vakkert og friskt smil døgnet rundt med et håndplukket utvalg ingredienser fra naturens skattekammer.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Gi tenner og munn den omsorg de fortjener. Kingfishers tannkremer holder munn og tenner rene og sunne uten å tilsette en rekke unødvendig harde ingredienser. Du får mer kontroll over hva du putter i munnen, og dermed mer kontroll over hva slags stoffer du slipper inn i kroppen din. Kingfishers fluorfrie tannkrem med aloe vera, mint og tea gir deg en frisk munn og et strålende smil uten konserveringsmiddel og kunstig farge, aroma eller søtning. Tannkremen er ikke testet på dyr og inneholder ingen animalske råvarer.

Kingfisher fluorfri tannkrem med aloe vera, mint og tea tree:

  • En naturlig tannkrem uten tilsatt fluor
  • Med pleiende og rengjørende aloe vera, tea tree og mint
  • Fri fra konserveringsmidler, GMO og kunstig farge, søtning og aroma
  • Cruelty Free og uten animalske ingredienser
  • Godkjent av British Dental Health Foundation

Alt du trenger finnes i naturen:
Denne fluorfrie tannkremen med aloe vera, mint og tea tree fra Kingfisher uten tilsatt fluor rengjør og beskytter munnen med noen av naturens mest effektive ingredienser. Ikke la deg lure, det er ingen grunn til å ty til sterke kjemiske ingredienser for å rengjøre munn og tenner grundig. Med et håndplukket utvalg av rensende og pleiende ingredienser, kan du forsikre deg om at denne tannkremen fra Kingfisher tar varet på smilet ditt og bidrar til god tannhelse. Aloe Vera er kjent for sin pleiende, beroligende og beskyttende effekt. Mint er forfriskende, kjølende og rensende. Tea Tree olje er en mye brukt ingrediens i naturlig skjønnhet og helse, og dette av god grunn. Planten besitter nemlig svært effektive antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper.

Artikkelnummer: NO410106