Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Life-Kupp
20%
Sweet Ginger Flow Bodywash
Sweet Ginger Flow Bodywash
Sweet Ginger Flow Bodywash
Du sparer 16 KR

Sweet Ginger Flow Bodywash

63 KR
79 KR
Kun i nettbutikkKun tilgjengelig på nett
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Urtekram Start Over Sweet Ginger Flower Body Wash er en dusjgele med en frisk, energigivende blomsterduft av Sweet Ginger Flower.
Produktbeskrivelse
Produktspesifikasjon

Inneholder mykgjørende og fuktighetsbevarende ingredienser som aloe vera och naturlige oljer. Produktet er sertifisert av Ecocert Cosmos Organic, er av 100 % naturlig opprinnelse og vegansk.

Urtekram Beauty: Urtekrams reise begynte i 1972, da økologiske krydder og hudpleieprodukter ble solgt i en kjeller i hjertet av Kjøbenhavn. Interessen for merket vokste raskt og det samme gjorde både produksjon og sortiment. I dag finner du et bredt utvalg naturlige og sertiserte skjønnhetsprodukter for alle behov. Ingrediensene er nøye utvalgt og med 99 – 100% naturlig opprinnelse. Produktene er selvbevarende (da de ommejpøder brokkolifrøolje i stedet for for silikoner), formuleringene er 100% nedbrytbare, veganske og sertifisert av Ecocert Cosmos Organic i henhold til COSMOS-standard. Alle produktene er fri for syntetiske parfymer, og det brukes kun urteavkok og naturlige oljer.

Artikkel nummer: NO711262

Andre kjøpte også

Widget loading...