Gavesett - Blown away

kr 165
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Urtekram Blown Away gavesett. Body lotion 245 ml+ Body Wash 200 ml. Blown Away serien har energigivende skjønnhetsprodukter med en frisk og eksotisk duft av Wild Lemongrass og sitrus.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Urtekram Blown Away Wild Lemongrass Body Lotion er en fuktighetsgivende og næringsrik lotion som gir huden en langvarig, silkemyk følelse. Frisk og naturlig duft av sitrongress og sitrus. Aloe vera, sheasmør og andre pleiende ingredienser som hyaluronsyre og glycerin sikrer at huden din får den pleien den fortjener. Urtekram Blown Away Wild Lemongrass Body Lotion inneholder ingredienser med 100% naturlig opprinnelse og er vegansk.

Urtekram Blown Away Wild Lemongrass Body Wash er en rensende, mykgjørende kroppsvask med en oppløftende, frisk og naturlig duft av sitrongress og sitrus. Fuktighetsgivende ingredienser som aloe vera gir huden din den pleien den fortjener. Urtekram Blown Away Wild Lemongrass Body Wash inneholder ingredienser med 100% naturlig opprinnelse og er vegansk.

Hele serien er økologisk sertifisert av Ecocert i henhold til COSMOS Organic Standard og har plantebasert emballasje laget av sukkerrør.

Artikkelnummer: NO710988