Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Life-Kupp
49%
Dare To Dream Conditioner
Dare To Dream Conditioner
Dare To Dream Conditioner
Du sparer 39 KR

Dare To Dream Conditioner

40 KR
79 KR
Kun i nettbutikkKun tilgjengelig på nett
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Urtekram Dare to Dream Sofit Wild Rose Colour Preserve Conditioner er en mild fuktighetsgivende balsam for farget hår som bevarer farge og glans. Med fuktighetsgivende aloe vera, blå havskål og rødbetekstrakt som hjelper håret å bevare sin farge, mykhet og glans og gjør det enkelt å gre gjennom. Påfør i fuktig hår og skyld ut. Sertifisert av Ecocert Cosmos Organic, 99 % naturlig innhold og vegansk.
Produktbeskrivelse
Produktspesifikasjon

En mild fuktighetsgivende balsam for farget hår som bevarer farge og glans. 

Med fuktighetsgivende aloe vera, blå havskål og rødbetekstrakt som hjelper håret å bevare sin farge, mykhet og glans og gjør det enkelt å gre gjennom. Påfør i fuktig hår og skyld ut. Sertifisert av Ecocert Cosmos Organic, 99% naturlig innhold og vegansk.

Urtekram Beauty: Urtekram sin reise begynte i 1972, da økologiske krydder og hudpleieprodukter ble solgt i en kjeller i hjertet av Kjøbenhavn. Interessen for merket vokste raskt og det samme gjorde både produksjon og sortiment. I dag finner du et bredt utvalg naturlige og sertiserte skjønnhetsprodukter for alle behov. Ingrediensene er nøye utvalgt og med 99 – 100% naturlig opprinnelse. Produktene er selvbevarende (da de ommejpøder brokkolifrøolje i stedet for for silikoner), formuleringene er 100% nedbrytbare, veganske og sertifisert av Ecocert Cosmos Organic i henhold til COSMOS-standard. Alle produktene er fri for syntetiske parfymer, og det brukes kun urteavkok og naturlige oljer.

Artikkel nummer: NO711267

Andre kjøpte også

Widget loading...