Soothing Body Oil

kr 379
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Soothing Body Oil fra Urban Veda. En balanserende kroppsolje med adaptogenet Shatavari, sandeltre og lavendel for å berolige sinn, kropp og pleie sart hud. Denne COSMOS-sertifiserte botaniske kroppsoljen er beriket med aprikos, sesam og calendula og laget med ayurvediske prinsipper.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Regelmessig praktisering av Abhyanga (ayurvedisk oljemassasje) støtter slitne muskler, lymfesystemet og kan bidra til å lindre stivhet.

Oljen inneholder blant annet:

Søtmandel - Rik på vitamin A og E, enumettede fettsyrer, proteiner, kalium og sink, søtmandelolje er en naturlig olje med en lett nøtteaktig duft. Den hjelper til med å rense og fukte huden.

Rose Geranium - Med en sterk, floral aroma, er Rose Geranium kjent for sine pleiende effekter og brukes tradisjonelt for å redusere det synlige utseendet til cellulitter gjennom massasje. Den er beroligende og pleiende, spesielt for tørr hud.

Patchouli - En olje som tradisjonelt brukes i  meditasjon, og har en særegen musk- og jordduft. Patchouli sies også å bidra til å stimulere veksten av sunne hudceller og virke nærende på tørr, ru eller irritert hud. Dette kan bidra til å redusere arrdannelse.

Ylang Ylang - Har i lange tider blitt ansett som et afrodisiakum, ylang ylang anses å ha en balanserende og harmoniserende effekt på kroppen og en oppløftende effekt på humøret. Ylang Ylang kan være effektivt for å opprettholde fuktighet og oljebalanse i huden.

Sitron - Med en oppløftende sitrusaroma, sitron er også rik på vitamin C som fremmer hudens vitalitet. Ofte brukt for å hjelpe mot akne, sitron også brukes til å fjerne døde hudceller for å skape en jevnere hudoverflate og kan bidra til å lindre forkjølelsessår og insektbitt.

Peppermynte - duften av peppermynte er forfriskende. Kan virke avkjølende og stimulerende, denne aromatiske eteriske oljen hjelper til med å rense huden og redusere overflødig talg. Peppermynte hjelper også til å lindre hudirritasjon og kan virke avkjølende ved solbrenthet.

Artikkelnummer: NO711251