Radiance Body Oil

kr 379
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Urban Veda Radiance Body Oil, en nydelig kroppsolje basert på ayurvediske prinsipper. Kroppsoljen er fin for for tørr, matt og dehydrert hud. Den inneholder blant annet oljer fra rose geranium, patchouli og koriander.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

En aromatisk, krydderfylte og hudoppstrammende blanding av varmende urter og ingrdienser som gurkemeie, rose geranium, patchouli og koriander.

Oljen inneholder blant annet:

Søtmandel - Rik på vitamin A og E, enumettede fettsyrer, proteiner, kalium og sink, søtmandelolje er en naturlig olje med en lett nøtteaktig duft. Den hjelper til med å rense og fukte huden.

Rose Geranium - Med en sterk, floral aroma, er Rose Geranium kjent for sine pleiende effekter og brukes tradisjonelt for å redusere det synlige utseendet til cellulitter gjennom massasje. Den er beroligende og pleiende, spesielt for tørr hud.

Patchouli - En olje som tradisjonelt brukes i  meditasjon, og har en særegen musk- og jordduft. Patchouli sies også å bidra til å stimulere veksten av sunne hudceller og virke nærende på tørr, ru eller irritert hud. Dette kan bidra til å redusere arrdannelse.

Gurkemeie - er en antioksidant og kan virke anti-inflammatorisk. Fremmer glød og forbedret hudtone. Ideell for hud som er utsatt for å bli tørr, mangler glans og lider av ujevn tone eller hyperpigmentering.

Artikkelnummer: NO711249