Purfying Body Oil

kr 379
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Urban Veda Purfying Body Oil. Kroppsolje med en oppløftende og oppkvikkende blanding av forfriskende planteoljer. Inneholder blant annet antibakterielle Neem, Gotu Kola og Sesam for pleie av huden. Kåret til GULL i "Free From Skincare Awards 2021".
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Oljen inneholder blant annet:

Søtmandel - Rik på vitamin A og E, enumettede fettsyrer, proteiner, kalium og sink, søtmandelolje er en naturlig olje med en lett nøtteaktig duft. Den hjelper til med å rense og fukte huden.

Rose Geranium - Med en sterk, floral aroma, er Rose Geranium kjent for sine pleiende effekter og brukes tradisjonelt for å redusere det synlige utseendet til cellulitter gjennom massasje. Den er beroligende og pleiende, spesielt for tørr hud.

Patchouli - En olje som tradisjonelt brukes i  meditasjon, og har en særegen musk- og jordduft. Patchouli sies også å bidra til å stimulere veksten av sunne hudceller og virke nærende på tørr, ru eller irritert hud. Dette kan bidra til å redusere arrdannelse.

Spearmint - har en søt og frisk mentolaroma som kan virke forfriskende. Spearmint inneholder vitamin A, C, B6, antioksidanter og fytonæringsstoffer, og hjelper til med å lindre stress og tretthet og er mer skånsom enn peppermynte.

Artikkelnummer: NO711250