Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
SOLARAY SVART HVITLØK
SOLARAY SVART HVITLØK
SOLARAY SVART HVITLØK

SOLARAY SVART HVITLØK

Fermentert hvitløk
Lettere å fordøye
Vegansk
372 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Svart hvitløk er ordinær hvitløk som er fermentert. Lettere å fordøye og reduserer «hvitløksånde». Kan bidra til normale kolesterolverdier og støtte hjertehelsen. Kan bidra til immunforsvarets normale funksjon.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Fermentert hvitløk - black garlic

Svart hvitløk er ordinær hvitløk som er fermentert (gjæret), og som i prosessen endrer farge fra hvit til svart. Fermentert svart hvitløk har en karakteristisk smak, og er populært brukt i det asiatiske kjøkken. Fermenteringsprosessen bryter ned aktive svovelforbindelser i hvitløk, noe som gjør den lettere å fordøye og reduserer uønsket hvitløkslukt. Samtidig bidrar fermenteringen til økt dannelse av andre aktive stoffer. Fermentert hvitløk kan bidra til at immunsystemet fungerer normalt. I tillegg kan hvitløk støtte hjertehelsen og bidra til normale kolesterolverdier (virke svakt kolesterolsenkende).

Artikkel nummer: NO710525

Andre kjøpte også

Widget loading...