Pukka Discovery Box

seks ulike smaker
fin eske som kan stå fremme på kjøkkenet og brukes på nytt
økologisk
kr 349
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Pukka Discovery Box. En vakker juleboks som inneholder Pukkas vinterfavoritter. Perfekt som gave i vintersesongen. 6 smaker av Pukka’s favoritter.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

All te er utviklet for å skape den perfekte urtedrikken, og våre kosttilskudd er spesielt utviklet for å gi deg støtte gjennom livets ulike utfordringer. Alle produkter er spesielt utviklet i tråd med læren om Ayurveda - for nytelse og for velvære. Pukkas produkter er laget av økologiske urter av høyeste mulig kvalitet, og mesterlig blanding av urtene er utført av vår ayurvediske spesialist og urtespesialist, Sebastian Pole. Dette gjør våre produkter unike. Støtt sesongbasert velvære med blandinger som Elderberry & Echinacea og Three Ginger. Føl deg ny med Feel New, Night Time, Mint Refresh og Love.

Alle ingrediensene i teene og kosttilskuddene er 100 % sporbare, etisk og bærekraftig dyrket, og vi benytter kun de beste delene av økologisk dyrkede urter i all vår produksjon. Dette gir de beste smakene naturen kan by på, samt potente produkter.

I tillegg til at alle våre teer er sertifisert Fair for Life, benytter vi FairWild-ingredienser der det er mulig. Pukka er også medlem av 1% For the Planet, som vi si at vi gir bort 1% av salgsinntektene våre til miljøforkjempende formål. Vår visjon er å ha positive ringvirkninger på mennesker, planter og planeten.

Artikkelnummer: NO710421