NICK'S | 28G

Nick's Soft Toffee

Glutenfri
Uten tilsatt sukker
Fri for palmolje
kr 25
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Nick's Soft Toffee er en velsmakende sjokoladebar med kjerne av flytende karamell – helt uten tilsatt sukker! I tillegg er den fri for palmeolje og gluten, og er velegnet for diabetikere.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Nick's Soft Toffee er en velsmakende sjokoladebar med kjerne av flytende karamell – helt uten tilsatt sukker. I tillegg er den fri for palmeolje og gluten, og er velegnet for diabetikere. Passer for lavkarbokost, keto, diabetes, glutenintoleranse, men først og fremst for alle som vil nyte og ha det bra på samme tid.


Nick’s sin historie begynner med gründeren Nicklas. I 2013 ble han diagnostisert med prediabetes og som en konsekvens av det var han tvunget til å forandre kosten og gi opp det han elsket mest i livet, sjokolade og is. Det ble starten på Nicks!


Livet bør være søtt og fylt med glede. Derfor lager Nick’s sunnere sjokoladebarer som er bedre for deg, uten å gå på kompromiss med smak. Nick’s produkter er derfor uten tilsatt sukker, gluten og palmeolje. Nick’s streber stadig etter å finne kreative løsninger gjennom ernæringsvitenskap for å gjøre verden til et bedre og sunnere sted.

Artikkelnummer: NO711328