LIFE | 60 TBL

Life Balance Energy

Grønn te-ekstrakt som gir mental ro og fokus
Q10, chaga og ginseng som øker både mental og fysisk prestasjonsevne
Koffein som bidrar til våkenhet, økt konsentrasjon og utholdenhet
kr 269
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Kort dato:2024-09-30 Life Balance Energy er et kosttilskudd som har som formål å bidra til økt energi og utholdenhet, samt forbedret konsentrasjon og fokus. Bruk Life Balance Energy når du trenger å prestere på topp, enten det er mentalt eller fysisk.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Life Balance Energy er et kosttilskudd som har som formål å bidra til økt energi og utholdenhet, samt forbedret konsentrasjon og fokus. Bruk Life Balance Energy når du trenger å prestere på topp, enten det er mentalt eller fysisk. Du kan for eksempel ta det før trening eller konkurranse, eller hvorfor ikke før du holder en presentasjon eller står på scenen.

Vi har kombinert fem stoffer som sammen hjelper deg med å holde energien og konsentrasjonen på topp i løpet av dagen eller når du trenger det mest.

Life Balance Energy inneholder 100 mg koffein per daglig dose. En kopp vanlig traktet kaffe (15 centiliter) inneholder omtrent 70 milligram koffein. Koffein bidrar til økt utholdenhet, årvåkenhet samt forbedret konsentrasjon.

En viktig ingrediens i Life Balance Energy er adaptogen Panax ginseng. Adaptogener er biologisk aktive stoffer som sies å øke kroppens evne til å tilpasse seg ytre stressfaktorer eller stress. Resultatet merkes i form av bedre utholdenhet, økt skarphet og høyere livskvalitet. Ginseng har blitt brukt i flere tusen år for å bidra til normal mental og fysisk ytelse. Mange bruker det til å forbedre tenkning, konsentrasjon, hukommelse og fysisk utholdenhet.

Produktet er også boostet med:

- Ekstrakt av grønn te.

- Chaga som sies å være kongen av medisinske sopp. Chaga har lenge vært brukt i mange kulturer for sitt næringsrike innhold.

– Koenzym Q10, et vitaminlignende stoff som spiller en viktig rolle i å generere energi i mitokondriene – cellenes kraftverk.

Som alltid er ingrediensene i Lifes egne produkter nøye testet av tredjeparter til å sikre riktig kvalitet og innhold. Tilsetningsstoffer unngås så mye som mulig. Ingen farge- eller smaksstoffer tilsettes produktet.

Artikkelnummer: NO710717